buy synthroid online
De Nintendo winnaars zijn bekend
Weekend van het varken

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

De Nintendo winnaars zijn bekend

Heeft u in september de folder ontvangen voor het Weekend van het Varken? Daarin konden kinderen de tien verschillen zoeken en kans maken op één van de vier Nintendo 3DS XL'en als ze deze inleverden bij een varkensbedrijf dat meedeed aan het Weekend van het Varken.

Per regio is uit de goede inzendingen een winnaar getrokken. Eén van hen is de 10-jarige Tamara Ketelaar uit Oudega. Zij ontving dolblij een Nintendo 3DS XL. In Eersel op boerderij t' Rundal was Tijn de gelukkige. Hij ontving uit handen voor boer Bert zijn Nintendo 3DS XL. Tijn was dolblij met zijn prijs en komt zeker nog terug naar kijk- en speelboerderij 't Rundal.

Een van de winnaars bij zichtstal Knorhof in Oudega

Tamara Ketelaar ontvangt van varkenshouder Cor de Ruijter haar gewonnen Nintendo. Met een beetje mazzel mag haar broertje Eelco die links staat er ook mee spelen. De foto is gemaakt bij de zichtstal Knorhof in Oudega waar boer Cor ruim 290 zeugen houdt. Op dit zogenaamde vermeerderingsbedrijf worden biggen geboren. Ze verblijven hier totdat ze zo'n 25 kilo wegen, dan worden ze verkocht aan een varkensbedrijf die de varkens houdt totdat ze groot genoeg zijn om naar de slachterij te gaan.

U kunt elke dag de varkensstal van Cor de Ruijter gratis bezoeken. Bekijk de openingstijden en adressen van deze en andere zichtstallen.

De winnaars hebben onderstaande verschillen zoeker goed opgelost.

Verschillen zoeken