buy synthroid online
Nog steeds varkenshouders gezocht voor het Weekend van het Varken!
Weekend van het varken

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Nog steeds varkenshouders gezocht voor het Weekend van het Varken!


De Stichting Varkens in Zicht is nog steeds op zoek naar meer varkensbedrijven die mee willen doen aan de zevende editie van het Weekend van het Varken op zaterdag 14 en zondag 15 september. Ook varkenshouders, studenten en mensen uit de periferie die op één of beide dagen vragen van bezoekers willen beantwoorden op de deelnemende bedrijven zijn dringend nodig om van het weekend weer een groot succes te maken.

37.500 bezoekers
Het Weekend van het Varken is in 2012 met ruim 37.500 bezoekers uitgegroeid tot hét evenement waar de varkenssector kan laten zien én vertellen hoe de moderne varkenshouderij werkt. In 2012 deden 38 varkensbedrijven mee en dit jaar streeft de Stichting Varkens in Zicht naar circa 40 deelnemende bedrijven verdeeld over Nederland. Voor de campagne van dit jaar worden weer huis aan huis folders, radiocommercials, posters, stapindestal.nl, social media en pr ingezet.

Neem als ondernemer je eigen verantwoordelijkheid
De stichting roept varkenshouders op om zelf de eigen verantwoordelijkheid te nemen en burgers te informeren over hoe de varkenshouderij er nu echt uitziet. Vooral in de provincies Zeeland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland en Groningen is Varkens in Zicht nog op zoek naar deelnemende varkensbedrijven. Door uw bedrijf open te stellen kunt u er voor zorgen dat de kennis van burgers over het houden van varkens wordt vergroot en laat u zien dat u als ondernemer transparant werkt.

Weekend van het Varken / intensieve veehouderij

Vragen beantwoorden van bezoekers
Naast de deelnemende varkensbedrijven zijn ook helpende handen nodig. Draagt u de varkenssector een warm hart toe? Help dan mee bezoekers te woord te staan op één van de deelnemende bedrijven!

Aanmelden
Wilt u uw bedrijf op 14 en/of 15 september openstellen voor het publiek, wilt u misschien een zichtstal worden of wilt u vragen van bezoekers beantwoorden? Neem dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk voor 1 juli, contact op met Mechie Beurskens-Voermans via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06 38 43 67 09.

Varkens kijken in een varkens zichtstal