buy synthroid online
Hoera, zichtstal Agro-Zicht bestaat 12,5 jaar!
Weekend van het varken

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Hoera, zichtstal Agro-Zicht bestaat 12,5 jaar!

Al 12,5 jaar kan iedereen dagelijks een kijkje nemen bij de varkenshouder in de stal. Er zijn namelijk 25 zichtstallen waar iedereen elke dag gratis en zonder afspraak naar de varkens kan komen kijken vanuit speciale kijkruimtes bij een varkensstal. Als eerste in Nederland openden de broers Maarten en John Rooijakkers in het Brabantse Aarle-Rixtel in 2001 hun zichtstal. Meer dan 100.000 mensen hebben deze varkens zichtstal ondertussen bezocht en nu bestaat de zichtstal 12,5 jaar.

John en Maarten Rooijakkers van boerderij Agro-Zicht in Aarle-Rixtel

Extra veel activiteiten tijdens het Weekend van het Varken
Dit jubileum konden de twee broers en hun vrouwen Berdie en Marion niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom 
nodigt de familie iedereen uit om de varkens te komen kijken tijdens het Weekend van het Varken! Op zondag 15 september pakken ze groots uit en is iedereen van 11.00 tot 17.00 uur welkom om de varkens te zien, te kijken naar de biggenrace, biggetjes te knuffelen, strobaal te klimmen, een rondrit met de tractor te doen en te genieten van de live muziek, de BBQ en de lekkere drankjes.

Bezoek boerderij Agro-Zicht in Aarle-Rixtel of in Beek en Donk
Kom ook naar boerderij Agro-Zicht aan de Kloosterdreef 5 in Aarle-Rixtel. Ook na het Weekend van het Varken is deze zichtstal dagelijks open. Of kom naar het andere bedrijf van de familie, boerderij Agro-Zicht aan de Vonderweg-Oost 1 in Beek en Donk, ook deze zichtstal is dagelijks open!

Bekijk alle deelnemende bedrijven aan het Weekend van het Varken

Varkenshouderij zichtstal Agro-Zicht

Berdie en Marion Rooijakkers tussen de zeugen bij boerderij Agro-Zicht