buy synthroid online
Winnaars van het Weekend van het Varken
Weekend van het varken

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Winnaars van het Weekend van het Varken

De eerste vier winnaars van de 'zoek de tien verschillen' puzzel van de huis-aan-huis folder zijn bekend! De andere tientallen winnaars worden binnenkort bekend gemaakt! De jury neemt rechtstreeks contact met de winnaars op en de namen komen binnenkort op deze site te staan.

De hoofdprijzen zijn 4 iPad mini's en daarnaast worden 39 Holle-Bolle-Big-Biggendans vergeven. De jury bestaande uit iemand van de Stichting Varkens in Zicht en alle deelnemende boeren kiezen de willekeurige winnaars. Voor de hoofdprijzen, de vier iPad mini's zijn 4 deelnemende boerderijen gekozen. Van alle deelnemers die op één van deze bedrijven hun strookje in hebben geleverd worden binnenkort de iPad winnaars bekend gemaakt. 

De winnaars van boerderij An'n Dwarsdiek in Ommen

Winnaars Weekend van het Varken actie

Zichtstal An'n Dwarsdiek van de familie Schuldink organiseerde zelf ook nog een kleurwedstrijd, een quiz en een verloting en al deze winnaars staan op de foto. De tweede van links is Tess Kuiper die binnenkort de iPad mini ontvangt en mevrouw A. Stoeten, tweede van rechts, heeft het Holle-Bolle-Big-Biggendans spel gewonnen. Daar heeft de familie Schuldink als extraatje nog een varkensrollade bij gedaan!

De iPad mini's zijn gevallen op de volgende varkensbedrijven:

In de regio noord Nederland is de prijswinnaar al bekend. De prijs is gevallen op boerderij An'n Dwarsdiek en Tess Kuiper (zie foto) ontvangt de iPad binnenkort!

In de regio midden Nederland is de iPad mini gevallen op boerderij Wikkerink in Sinderen. De winnaar is nog niet bekend

In de regio Brabant is de iPad mini gevallen op het Vair Varkenshuis in Erp. De winnaar wordt binnenkort bekend gemaakt.

In de regio Brabant/Limburg is de iPad mini gevallen op zichtstal Op Gen Hei in Berg aan de Maas. Ook hier wordt de winnaar of winnares binnenkort bekend gemaakt.

De zoek de 10 verschillen puzzel uit de huis-aan-huis folder

Puzzel folder Weekend van het Varken

De winnaars die nu bekend zijn van de 10 verschillen puzzel

  • Boerderij Agro-Zicht in Aarle-Rixtel en in Beek en Donk:
    Quinn van de Mosselaar uit Helmond en Jayden van Eijk uit Helmond
  • Boerderij An'n Dwarsdiek in Ommen: mevrouw A. Stoeten

Er worden 39 Holle-Bolle-Big-Biggendans spellen uitgereikt

Biggendans spel

Foto via Sinqel.com