buy synthroid online
Help bij aankondiging van het Weekend van het Varken
Weekend van het varken

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Help bij aankondiging van het Weekend van het Varken

De voorbereiding van het Weekend van het Varken is in volle gang. Winkelketens helpen een aantal deelnemende bedrijven bij de bekendmaking van het Weekend van het Varken zoals de Plus, MCD, Sligro, Poiesz, COOP en ook Zuneha (een grossier in Zeeland).

Omdat er geen budgetten beschikbaar zijn voor de huis aan huisfolder is het erg belangrijk om op allerlei manieren het Weekend van het Varken onder de aandacht te brengen bij burgers. Dit kan via mailtjes (de digitale folder) maar ook door de "stickeractie". De organisatie Vee en Logistiek heeft transporteurs bereid gevonden om te helpen. Door stickers op hu veetransportwagens te plakken, wordt iedereen uitgenodigd om varkens te komen kijken tijdens het Weekend van het Varken op 12 en 13 september.

Help ook mee bij het aankondigen van het Weekend van het Varken. Dit kan door stickers te bestellen en op transportmiddelen te plaatsen of door de digitale poster te verspreiden. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef aan hoe je wilt helpen. Als je stickers wilt (A3-formaat) geef dan aan hoeveel stickers je nodig hebt en waar ze naar toe verzonden kunnen worden.