buy synthroid online
Kom naar het Weekend van het Varken
Weekend van het varken

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kom naar het Weekend van het Varken

Op 10 en 11 september is het Weekend van het Varken. Varkenshouders in Dongen, Sint Oedenrode, Vinkel, Vught, Oirschot en in Eersel nodigen iedereen uit om langs te komen.

 10 september geopend

Familie Leeyen, Nieuwekampen 34 in Vinkel (10.00 - 17.00 uur)

Familie Lodewijks, Vaartweg 131 in Dongen (10.00 uur - 17.00 uur)

Familie Van der Aalst, Schadewijk 23 in Eersel (11.00 - 17.00 uur)

Familie Van den Berkmortel, Houtsestraat 17 en 26 in St Oedenrode (10.00 - 18.00 uur)

 11 september geopend

familie Leeyen, Nieuwekampen 34 in Vinkel (10.00 - 17.00 uur)

Familie van der Meijden, Langendonksedijk 1-A in Oirschot

Hanneke Dion vd Corput-Maas, Kruishoeveweg 3 in Vught (11.30 - 16.30 uur)

Lambére en Mirella van de Ven, Vinkelsestraat 84 in Vinkel (11.00 - 16.00 uur)

Familie Lodewijks, Vaartweg 131 in  Dongen (10.00 - 17.00 uur)

Familie Van der Aalst, Schadewijk 23 in Eersel (11.00 - 17.00 uur)

Familie Van den Berkmortel, Houtsestraat 17 en 26 in St Oedenrode (10.00 - 18.00 uur)

INFORMATIE PER BEDRIJF 

Dongen

Op de boerderij van de familie Lodewijks in Dongen vindt in het weekend van 10 en 11 september het NK BBQ plaats. Kom kijken hoe de professionals afkomstig van over de hele wereld het vlees bereiden.

Daarnaast is er van alles te beleven op de boerderij, zoals: biggetjes knuffelen, kijkje in de stal, demonstratie jeugdbrandweer Dongen, reuzezandbak, handboogschieten, springkussen, ranjamelken uit de koe, skippyballen op een skippyvarken en een skippykoe, traptractor. Op zaterdagavond is er een gezellige feestavond met band "de Bounties".
Een bezoek overdag of op de feestavond is gratis.
Adres: Vaartweg 131, Dongen

Eersel
Op 10 en 11 september zet familie v.d. Aalst in Eersel de deuren van de stal open. Iedereen is van harte welkom om zelf te zien en te ervaren hoe zij hun varkens houden en verzorgen. Ook kun je de andere dieren op de boerderij zien, zoals de pony's, de kippen en de konijnen. In de stal is ook een varkensmuseum aanwezig en een van de grootste varkensbeeldjesverzamelingen ter wereld. Buiten en binnen worden veel leuke activiteiten georganiseerd voor zowel jong als oud. Boer Bert en boer Ronnie vertellen graag over hun bedrijf en hun dieren en wat er allemaal bij komt kijken om varkens te houden. Een bezoek is dit weekend gratis.
Adres: Schadewijk 23, Eersel

St Oedenrode

Op de boerderij van de familie Van den Berkmortel (Houtsestraat 17 en 26) is van alles te beleven. Je kunt dan zelf zien en ervaren hoe zij hun varkens houden en verzorgen. De boer en de boerin zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en er worden leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Adres: Houtsestraat 17 en 26, St Oedenrode

 Vinkel

Lambére en Mirella van de Ven laten graag zien hoe zij hun varkens houden en verzorgen. Er is van alles te beleven op hun boerderij in Vinkel. Een bezoek kun je afsluiten op het bijbehorend terras van ’t Venster.

Adres: Vinkelsestraat 84, Vinkel

 

Eddie en Sjannie Leeyen hebben een gemengd bedrijf genaamd "de Nieuwekampen". Op hun boerderij leven melkkoeien en varkens. Van de melk wordt hemels ijs gemaakt. Iedereen is van harte welkom.

Adres: Nieuwe Kampen 34, Vinkel

 

Vught

Boerin Hanneke en boer Dion willen graag laten zien hoe zij hun varkens houden en verzorgen. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Naast dit varkensbedrijf zijn meer bedrijven in de omgeving geopend. Meer informatie is te vinden op: http://www.zltodeleye.nl/agenda/item/3174/Het-Nieuwe-Oogstfeest-Loeren-bij-de-Boeren

Adres: Kruishoeveweg 3 in Vught

Parkeren op Helvoirtseweg 213 te Vught. Met een huifkar wordt je dan naar de boerderij gebracht.

 Oirschot

Tijdens het Weekend van het Varken opent familie Van der Meijden in Oirschot haar staldeuren. Iedereen is van harte welkom om zelf een kijkje te komen nemen.

Adres: Langendonksedijk 1-A in Oirschot