buy synthroid online
Efkes Buorke
Weekend van het varken

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Efkes Buorke

Efkes Buorke, dit is Fries voor "even de boer op". Op 17 augustus is dat mogelijk van 11.00 tot 18.00 uur. Iedereen is deze dag van harte welkom op het varkensbedrijf van Cor en Corine de Ruiters. Je kunt dan zelf zien ervaren hoe zij hun varkens houden en verzorgen. Op hun boerderij leven moedervarkens. De dragende zeugen leven in een groep en hebben een lekker ligbed van stro. Als de biggetjes geboren worden, liggen de moedervarkens in de kraamkamer. Dit is een speciale stal waar boer Cor en boerin Corine extra goede voor de kleine biggetjes en hun moeder kunnen zorgen.

Daarnaast worden er op 17 augustus allerlei leuke activiteiten op de boerderij georganiseerd.

Hun varkensbedrijf is gelegen aan de Ige Galamawei 19, 8582 KR in Oudega. Wil je die dag meer boerderijen bezoeken, dat is mogelijk. Er is een fietsroute langs verschillende bedrijven. Op de site ffboeren.nl kun je meer informatie vinden.

De boerderij van Cor en Corine is iedere dag open voor bezoek. Via een ramen kun je dan in de stal kijken. Maar op 17 augustus zijn ze zelf aanwezig om ook nog vragen te beantwoorden. Kom jij ook?