buy synthroid online
Varkens opgewonden door Jan Smit muziek
Weekend van het varken

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Varkens opgewonden door Jan Smit muziek

Varkenshouder Ad van Duijnhoven uit Oss, deelnemer aan het Weekend van het Varken, heeft een ontdekking gedaan: zijn zeugen reageren sterk op de muziek van Jan Smit. Ad had al langer het gevoel dat muziek prettig was voor de varkens, maar het viel hem op dat als Jan Smit op de radio werd gedraaid, de varkens dan opgewonden raakten.

Dus kocht hij een cd van Jan Smit en ontdekte dat de zeugen andere knorgeluiden maakten als de muziek door zijn stal klonk, ook staan de zeugen beter en de inseminatiezakjes met sperma worden veel sneller door de zeug opgenomen. Ad verwacht dan ook dat er meer biggetjes geboren worden.

Komt dat zien!
Ad nodigt iedereen uit om naar zijn varkens te komen kijken tijdens het Weekend van het Varken op zaterdag 10 en zondag 11 september. Je vindt zijn boerderij aan de Heikampstraat 15 in Oss. Voor kinderen wordt er van alles georganiseerd zoals schilderen, een biggenrace, biggen knuffelen en er is een springkussen. En je kan al je vragen stellen aan Ad en andere varkenshouders.

Klik hier voor meer informatie en de openingstijden van deze en de andere 29 locaties die meedoen met het Weekend van het Varken.

 

Tags: Jan Smit, varkens, opgewonden varkens, Weekend van het Varken, geile varkens, hitsige varkens, muziek, Nederlandstalig, zeugen, biggen, dekstal, kraamstal, varkens houden, varkenshouderij, varkenshouder, Oss, Ad van Duijnhoven, Stap in de Stal, varkens kijken, open dag, open stal, zichtstal, boerderij, de boer op, dieren reageren op muziek, insemineren, inseminatie, boom boom bailando, Monique Smit, vlees, varkensvlees, boer, varkensboer, boerderij, volendam, zanger, Edwin Evers, Radio 538, Shownieuws, Stichting Varkens in Zicht