buy synthroid online
Verdubbeling bezoekers Weekend van het Varken
Weekend van het varken

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Verdubbeling bezoekers Weekend van het VarkenAfgelopen weekend hebben meer dan 27.000 mensen een bezoek gebracht aan één van de 30 opengestelde varkensbedrijven van het Weekend van het Varken. Tijdens het weekend werden veel vragen gesteld aan de varkenshouders en nieuwe indrukken opgedaan. Kinderen genoten van het knuffelen van biggetjes, spectaculaire biggenraces en op elke locatie kon geschilderd worden.

Het Weekend van het Varken is dit jaar voor de 5e keer georganiseerd door de Stichting Varkens in Zicht om de moderne varkenshouderij voor iedereen toegankelijk en inzichtelijk te maken. Vorig jaar bezochten 12.500 mensen een varkensbedrijf tijdens het Weekend van het Varken, dit jaar is het aantal ruimschoots verdubbeld naar 27.400 bezoekers. De reacties van bezoekers zijn ronduit positief, veel gezinnen met jonge kinderen en opa’s en oma’s met kleinkinderen vinden het leuk en leerzaam om te zien waar hun stukje vlees vandaan komt en hoe varkens op een modern bedrijf gehouden worden.

Weekend van het Varken 2011

Vraag het de varkenshouder
Tijdens het weekend hebben bezoekers volop vragen gesteld over wat varkens eten, hoe oud ze worden, hoeveel biggetjes ze krijgen en waarom de zeugen in een kraamhok liggen. De varkenshouders kregen ook veel complimenten van bezoekers over hoe netjes hun bedrijf was en hoe mooi de varkens erbij lagen.

Het hele jaar varkens kijken
Ook na het Weekend van het Varken zijn bezoekers van harte welkom om varkens te komen kijken in één van de 17 zichtstallen. Hier kan iedereen het hele jaar door gratis en zonder afspraak naar varkens kijken in een speciale kijkruimte. Klik hier voor de locaties van de zichtstallen.

 Weeken van het Varken 2011

Weeken van het Varken 2011

 Tags: Weekend van het Varken, Stap in de stal, varken, varkens, varkensrassen, het varken, soorten varkens, varkens houden, wat eten varkens, wat eet een varken, vleesvarkens, vleesvarken, draagtijd varken, fokzeugen, alles over varkens, gespeende biggen, informatie over varkens, varkens in nederland, varkens knuffelen, varkens in zicht, Productschap Vee en Vlees, knuffelen met varkens, 10 en 11 september, de boer op.