buy synthroid online
Varkens kijken bij Mogen Wij Wat Vragen Boer?
Weekend van het varken

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Varkens kijken bij Mogen Wij Wat Vragen Boer?

Op zondag 25 september kunt u niet alleen varkens kijken op de 17 zichtstallen die het hele jaar open zijn, maar ook in Rijen (tussen Breda en Tilburg). Tijdens het evenement 'Mogen wij wat vragen boer?' kunt u varkens, geiten en koeien kijken bij drie verschillende bedrijven die een open dag houden.

Varkens kijken
Het varkensbedrijf van familie Haagh bestaat uit 260 zeugen en 2000 vleesvarkens. De biggen en vleesvarkens krijgen alleen brok te eten en dit wordt gegeven met een computer gestuurde droogvoer installatie .Ook is op de nieuwe vleesvarkensstal een luchtwasser geplaatst die voor 70% de uitgaande stallucht reinigt, tevens is er ook een warmte terugwin installatie geplaatst waar we op ons bedrijf de biggenstal en het woonhuis mee verwarmen en daarmee ons gasverbruik tot bijna nul terug kunnen brengen. Kijk hier voor meer informatie. 

 Varkens kijken

Zichtstallen
In heel Nederland zijn er 17 zichtstallen waar u het hele jaar door gratis en zonder afspraak varkens kan komen kijken in een speciale kijkruimte.

Tags: Mogen wij wat vragen boer, Rijen, Stap in de stal, zichtstal, varken, varkens, varkensrassen, het varken, soorten varkens, varkens houden, wat eten varkens, wat eet een varken, vleesvarkens, vleesvarken, draagtijd varken, fokzeugen, alles over varkens, gespeende biggen, informatie over varkens, varkens in nederland, varkens knuffelen, varkens in zicht, knuffelen met varkens, de boer op.