buy synthroid online
Boerderij Knorhof | Oudega
Weekend van het varken

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Boerderij Knorhof | Oudega

Cor en Corine de Ruijter

Zichtstal
Weekend van het varken

Kom elke dag varkens kijken bij 26 zichtstallen 
Er zijn 26 varkens zichtstallen waar je het hele jaar gratis én zonder afspraak naar de varkens kan komen kijken vanuit speciale kijkruimtes. Kijk voor de openingstijden op bovenstaande kaart en kom gezellig met de hele familie een kijkje nemen!

De zichtstallen zijn een afspiegeling van de moderne varkenshouderij met onder meer een Wroetstal, een zorgboerderij en een bedrijf met de Maatlat Duurzame Veehouderij.

Oordeel zelf

De Stichting Varkens in Zicht wil door openstelling van moderne varkensbedrijven en het verzorgen van informatie, de varkenssector beter zichtbaar en toegankelijker maken.

Lijst deelnemers Weekend van het varken

Laat ons weten hoe het bezoek aan een zichtstal is geweest!

Address : Radius :

Dagelijks geopend

Adres
Ige Galamawei 19
8582 KR Oudega (Friesland)

Openingstijden
Zomertijd: 10:00 tot 20:00 uur
Wintertijd: 10:00 tot 17:00 uur

Over deze boerderij
Boerderij Knorhof is een vermeerderingsbedrijf waar 300 zeugen gehouden worden. De zwangere zeugen brengen hun draagtijd van 115 dagen door in het stro.De biggen die hier geboren worden blijven op het bedrijf tot ze circa 25 kilo wegen. Daarna worden ze verkocht aan een vleesvarkensbedrijf. 

Op deze boerderij kan je biggetjes van 1 dag oud, maar ook biggen van vier weken oud zien. Ook kan je de beer bekijken en de drachtige zeugen die lekker liggen te luieren.

Je kan elke dag gratis en zonder afspraak een kijkje nemen bij deze zichtstal. Ook in het weekend en op feestdagen kan je hier vanuit de speciale kijkruimtes naar de varkens kijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.