buy synthroid online
Boerderij Op Gen Hei | Berg aan de Maas
Weekend van het varken

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Boerderij Op Gen Hei | Berg aan de Maas

Wilfried en Carla Lemans

Zichtstal
Weekend van het varken

Kom elke dag varkens kijken bij 26 zichtstallen 
Er zijn 26 varkens zichtstallen waar je het hele jaar gratis én zonder afspraak naar de varkens kan komen kijken vanuit speciale kijkruimtes. Kijk voor de openingstijden op bovenstaande kaart en kom gezellig met de hele familie een kijkje nemen!

De zichtstallen zijn een afspiegeling van de moderne varkenshouderij met onder meer een Wroetstal, een zorgboerderij en een bedrijf met de Maatlat Duurzame Veehouderij.

Oordeel zelf

De Stichting Varkens in Zicht wil door openstelling van moderne varkensbedrijven en het verzorgen van informatie, de varkenssector beter zichtbaar en toegankelijker maken.

Lijst deelnemers Weekend van het varken

Laat ons weten hoe het bezoek aan een zichtstal is geweest!

Address : Radius :

Dagelijks geopend

Adres
Bergerweg 10, 
6129 PG Berg aan de Maas (Urmond)

Openingstijden
zomerperiode: 9.00 - 20.00 uur
winterperiode: 9.00 - 18.00 uur
 

 

Over onze boerderij
Bij zichstal Op Gên Hei van de familie Lemans worden 275 zeugen en 1600 vleesvarkens gehouden. Vanuit een skybox kun je de dragende zeugen zien. Zij leven in een grote groep en hebben een ligbed van stro. Ook kun je de kraamstal zien. Hier liggen de moederzeugen met de pasgeboren biggen. Ons varkensbedrijf kan je het gehele jaar door gratis én zonder afspraak bezoeken. Je kunt dan zelf zien hoe varkens op een modern bedrijf gehouden worden. Kom je ook gezellig met de hele familie varkens kijken?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.