buy synthroid online
Boerderij Leemslagen | Almelo
Weekend van het varken

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Boerderij Leemslagen | Almelo

Familie Holterman

Zichtstal
Weekend van het varken

Kom elke dag varkens kijken bij 26 zichtstallen 
Er zijn 26 varkens zichtstallen waar je het hele jaar gratis én zonder afspraak naar de varkens kan komen kijken vanuit speciale kijkruimtes. Kijk voor de openingstijden op bovenstaande kaart en kom gezellig met de hele familie een kijkje nemen!

De zichtstallen zijn een afspiegeling van de moderne varkenshouderij met onder meer een Wroetstal, een zorgboerderij en een bedrijf met de Maatlat Duurzame Veehouderij.

Oordeel zelf

De Stichting Varkens in Zicht wil door openstelling van moderne varkensbedrijven en het verzorgen van informatie, de varkenssector beter zichtbaar en toegankelijker maken.

Lijst deelnemers Weekend van het varken

Laat ons weten hoe het bezoek aan een zichtstal is geweest!

Address : Radius :

Dagelijks geopend

Adres
Breesegge 4
7627 LA Almelo

De openingstijden 
zomerperiode:  9.00 - 20.00 uur
winterperiode: 11.00 - 16.00 uurOver onze boerderij
Boerderij Leemslagen van familie Holterman is een varkenshouderij met 1450 vleesvarkens. De biggen worden gekocht van een ander varkensbedrijf als ze 10 weken oud zijn en 25 kilo wegen. De dieren verblijven 16 weken op onze boerderij. In deze periode groeien de varkens ongeveer 90 kg per dier.  Ben je nieuwsgierig of wil je gewoon een keertje varkens komen kijken? Kom dan een kijkje nemen op onze boerderij. Een bezoek is gratis en je hoeft ook geen afspraak te maken. Ons bedrijf heeft een speciale kijkruimte, waardoor je door ramen in de stal kunt kijken. Je kunt dan zelf zien en ervaren hoe wij onze varkens houden en verzorgen. In deze kijkruimte is ook informatie over onze boerderij en over varkens te lezen. Ook in vakantieperiodes, in de weekenden en op feestdagen is iedereen van harte welkom!

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.