buy synthroid online
Boerderij Witlox | Haaren
Weekend van het varken

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Boerderij Witlox | Haaren

René en Miriam Witlox

Zichtstal
Weekend van het varken

Kom elke dag varkens kijken bij 26 zichtstallen 
Er zijn 26 varkens zichtstallen waar je het hele jaar gratis én zonder afspraak naar de varkens kan komen kijken vanuit speciale kijkruimtes. Kijk voor de openingstijden op bovenstaande kaart en kom gezellig met de hele familie een kijkje nemen!

De zichtstallen zijn een afspiegeling van de moderne varkenshouderij met onder meer een Wroetstal, een zorgboerderij en een bedrijf met de Maatlat Duurzame Veehouderij.

Oordeel zelf

De Stichting Varkens in Zicht wil door openstelling van moderne varkensbedrijven en het verzorgen van informatie, de varkenssector beter zichtbaar en toegankelijker maken.

Lijst deelnemers Weekend van het varken

Laat ons weten hoe het bezoek aan een zichtstal is geweest!

Address : Radius :

Dagelijks geopend

Adres
Belversestraat 31
5076 PW Haaren

Openingstijden
In de zomerperiode van 9.00 - 20.00 uur

 

 

Over onze boerderij
Boerderij Witlox Fokvarkens van René en Miriam Witlox is een fokbedrijf. Hier worden de moederdieren gefokt. Dit betekent dat de vrouwelijke biggen die hier geboren worden, als ze oud genoeg zijn op andere varkensbedrijven biggen krijgen. Deze biggen worden dan grootgebracht voor de vleesproductie. Op het bedrijf leven 470 zeugen en 2000 opfokzeugen (jonge moeder varkens). De zeugen worden gehouden in grote groepen. 

Deze boerderij heeft geen kijkruimtes, maar een 'Kieketon'. In deze Kieketon kunt u in de zomerperiode iedere dag van 9.00 tot 20.00 uur gratis én zonder afspraak de film over ons varkensbedrijf bekijken en informatie lezen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.witloxfokvarkens.nl