buy synthroid online
Boerderij Aan den Herenbosweg | Horst
Weekend van het varken

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Boerderij Aan den Herenbosweg | Horst

Edwin en Elly Michiels

Zichtstal
Weekend van het varken

Kom elke dag varkens kijken bij 26 zichtstallen 
Er zijn 26 varkens zichtstallen waar je het hele jaar gratis én zonder afspraak naar de varkens kan komen kijken vanuit speciale kijkruimtes. Kijk voor de openingstijden op bovenstaande kaart en kom gezellig met de hele familie een kijkje nemen!

De zichtstallen zijn een afspiegeling van de moderne varkenshouderij met onder meer een Wroetstal, een zorgboerderij en een bedrijf met de Maatlat Duurzame Veehouderij.

Oordeel zelf

De Stichting Varkens in Zicht wil door openstelling van moderne varkensbedrijven en het verzorgen van informatie, de varkenssector beter zichtbaar en toegankelijker maken.

Lijst deelnemers Weekend van het varken

Laat ons weten hoe het bezoek aan een zichtstal is geweest!

Address : Radius :

Dagelijks geopend

Adres
Herenbosweg 38
5962 NX Horst (Melderslo)

Openingstijden
In de zomerperiode van 10.00 - 20.00 uur
In de winterperiode van 11.00 - 17.00 uur
 

Over onze boerderij
Boerderij Aan den Herenbosweg wil graag laten zien waarom hun manier van varkens houden gecertificeerd is door de Dierenbescherming met 1 ster van het Beter Leven Kenmerk. Kom daarom gratis en zonder afspraak elke dag kijken. Ook in het weekend en op feestdagen kan je vanuit de speciale kijkruimtes naar de varkens kijken. De zichtstal is rolstoelvriendelijk.

Op het gemengde bedrijf van Edwin en Elly Michiels-Fleuren worden vleesvarkens gehouden. 
Daarnaast telen zij ook nog bloembollen. De nieuwe varkensstal is een zogenaamde MDV-stal (maatlat duurzame veehouderij). Dit betekent dat er extra veel aandacht is besteed aan het welzijn van de varkens, het energieverbruik en de uitstoot van ammoniak, geur en fijnstof. Vanwege de vele extra maatregelen die zij hebben getroffen hebben zij een ster van het Beter Leven Kenmerk ontvangen van de dierenbescherming. Het bedrijf is gelegen aan de Blauw Bessen fiets- en wandelroute. Deze locatie kan gebruikt worden als rustplaats.

Er zijn verschillende manieren waarop varkens in Nederland gehouden worden. De zichtstal van de familie Michiels toont één van deze manieren. Op andere zichtbedrijven zijn weer andere stalsystemen te zien.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.aandenherenbosweg.nl