buy synthroid online
Boerderij Van Schijndel | Aalten
Weekend van het varken

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Boerderij Van Schijndel | Aalten

Familie Van Schijndel

Zichtstal
Weekend van het varken

Kom elke dag varkens kijken bij 26 zichtstallen 
Er zijn 26 varkens zichtstallen waar je het hele jaar gratis én zonder afspraak naar de varkens kan komen kijken vanuit speciale kijkruimtes. Kijk voor de openingstijden op bovenstaande kaart en kom gezellig met de hele familie een kijkje nemen!

De zichtstallen zijn een afspiegeling van de moderne varkenshouderij met onder meer een Wroetstal, een zorgboerderij en een bedrijf met de Maatlat Duurzame Veehouderij.

Oordeel zelf

De Stichting Varkens in Zicht wil door openstelling van moderne varkensbedrijven en het verzorgen van informatie, de varkenssector beter zichtbaar en toegankelijker maken.

Lijst deelnemers Weekend van het varken

Laat ons weten hoe het bezoek aan een zichtstal is geweest!

Address : Radius :

Dagelijks geopend

Adres
Klokkemakersweg 8, Aalten

Openingstijden
zomerperiode: 10.00 - 20.00 uur
winterperiode: 10.00 - 18.00 uur

 

Over onze boerderij
Op deze varkenshouderij van de familie Van Schijndel worden vleesvarkens gehouden. Dit houdt in dat de varkens worden aangekocht als ze ongeveer 10 weken oud zijn. Ze wegen dan al 25 kg. De varkens blijven 4 maanden op het bedrijf. Na 4 maanden wegen de varkens circa 115 kg en ze worden dan verkocht aan de slachterij voor het vlees. De familie Van Schijndel vindt het welzijn van het varken erg belangrijk en ze hebben bij de bouw van de nieuwe stal hier veel aandacht aan besteed. De nieuwe stal is een zogenaamde strooiselstal.

De varkenshouderij van de familie Van Schijndel is een varkens zichtstal. Je kunt het gehele jaar gratis en zonder afspraak terecht in de zichtruimten. Vanuit deze zichtruimte kun je zelf zien en ervaren hoe varkens gehouden en verzorgd worden op een modern varkensbedrijf.

Op dit bedrijf wordt één van de manieren van varkens houden getoond. Andere stalsystemen zijn bij andere zichtstallen te zien.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.