buy synthroid online
Boerderij Driessen Vleesvarkens| Lierop
Weekend van het varken

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Boerderij Driessen Vleesvarkens| Lierop

Gerard Driessen

Zichtstal
Weekend van het varken

Kom elke dag varkens kijken bij 26 zichtstallen 
Er zijn 26 varkens zichtstallen waar je het hele jaar gratis én zonder afspraak naar de varkens kan komen kijken vanuit speciale kijkruimtes. Kijk voor de openingstijden op bovenstaande kaart en kom gezellig met de hele familie een kijkje nemen!

De zichtstallen zijn een afspiegeling van de moderne varkenshouderij met onder meer een Wroetstal, een zorgboerderij en een bedrijf met de Maatlat Duurzame Veehouderij.

Oordeel zelf

De Stichting Varkens in Zicht wil door openstelling van moderne varkensbedrijven en het verzorgen van informatie, de varkenssector beter zichtbaar en toegankelijker maken.

Lijst deelnemers Weekend van het varken

Laat ons weten hoe het bezoek aan een zichtstal is geweest!

Address : Radius :

Dagelijks geopend

Adres
Lungendonk 14
5715 PA Lierop

Openingstijden
In de zomerperiode van 10.00 - 20.00 uur
In de winterperiode van 10.00 - 16.00 uur


 

 

 Over deze duurzame boerderij
Op de boerderij Driessen Vleesvarkens worden 7000 vleesvarkens gehouden. De varkens worden niet op deze boerderij geboren, maar komen als ze ongeveer 10 weken oud zijn en circa 25 kg wegen. De varkens blijven 4 maanden op deze boerderij voordat ze verkocht worden voor het vlees.

Energieproducent
Wij wekken energie en warmte op door de vergisting van de mest van onze varkens. De warmte wordt gebruikt om de mest te verwarmen zodat deze naar Duitsland afgevoerd kan worden. Daarnaast wordt de warmte ook gebruikt in de stal. De energie die opgewekt wordt, wordt gebruikt op het bedrijf en verkocht aan de energiemaatschappij. Wij kopen dus geen elektriciteit aan. We produceren zelfs zoveel dat wij 1800 huishoudens kunnen voorzien van stroom.

Bijproducten
Onze varkens op de boerderij eten bijproducten gemengd met krachtvoer. De bijproducten zijn afvalstormen afkomstig van de humane voedingsmiddelen industrie. Onze varkens zetten dus afvalstoffen om in duurzaam varkensvlees.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.